Home Wie Ben Ik tarieven Portfolio ervaringen exposities


ZassFotoos


Marijke, juni 2019

Saskia weet als geen ander mensen op hun gemak te stellen zodat ze zich ontspannen laten fotograferen. Juist ook diegene die zegt ‘er nooit leuk op te staan' of onzeker is voor zo'n shoot. Onze 3 mannen vonden het een hele leuke ervaring en zijn zeer tevreden over het resultaat. Er was ook ruimte voor eigen inbreng en met Saskia's unieke kijk en manier van werken krijg je geen standaard ‘plaatjes’.
Dat bleek met name toen zij ook een fotoshoot bij mij op kantoor verzorgde. De zakelijke foto's waren precies zoals bedoeld, maar daarnaast nam ze ook de tijd voor wat persoonlijke foto's van al mijn medewerkers, met verrassende resultaten.
Mensen komen echt los bij Saskia en dat kenmerkt haar en haar foto's!

Marian, april 2019

Ik heb een fotoshoot gewonnen tijdens een bezoek aan een expositie van Saskia. Saskia stelde voor om het bij mij thuis te doen terwijl mijn kleindochtertjes er waren. Het zijn prachtige en ontspannen foto's geworden. Ben er superblij mee!

M., februari 2019

Ik (15) had voor mijn verjaardag een fotoshoot bij Saskia gekregen. Eerst vond ik het erg spannend, maar Saskia was zo enthousiast dat ik er al gelijk zin in had! Het was een hele leuke ervaring. We hebben super veel foto's gemaakt met heel veel lol. Ik ben super blij met het eindresultaat, Saskia is een top fotograaf! Heel erg bedankt Saskia

Barbara, februari 2019

Samen met mijn lieve vriendin en collega Monique, hadden we een super fotoshoot bij Saskia! Allereerst hartelijk ontvangen in haar gezellige studio. Onze wens was om een aantal zakelijke foto's te nemen in verschillende settings en daarna ook nog in de studio een aantal mooie portret foto's van onszelf en samen. Het was al met al een ontzettende leuke middag met een ongedwongen sfeer en uiteindelijk een fantastisch resultaat! Wat mij betreft een absolute aanrader.

Sandra, januari 2019

Wij hebben een hele gave fotoshoot gedaan / gehad! We waren met z'n vijven. Super veel lol gehad met elkaar en Saskia. Ze gaat professioneel te werk, ze zegt wat ze doet en staat open voor ideeën! Wij zouden het iedereen aanraden die geen statiefoto's wil en echt eens iets anders. Zelfs onze pubers vonden het geweldig. Het resultaat is zoals wij hoopten! Anders, Creatief, Bijzonder en Stoer. Nogmaals thnxxx Sas

Mario, januari 2019

Als bewonderaar en volger op Instagram, en met de wens eens echt goede portretfoto's voor mijn CV en Social Media te hebben vroeg ik Zassfotoos om een fotoshoot. Ik heb het geweten... de reacties zijn zo leuk! Dit kon ik met Selfies nooit voor elkaar krijgen. Het is ook heel bijzonder het te ondergaan, je staat zo in het middelpunt ineens, en gaandeweg de sessie kwam ik er steeds meer in, Saskia stelt je op gemak en houdt het relaxed. Zakelijk-en Artistieke foto's genomen, in haar Studio en daarbuiten, heel gezellig, hapjes en drankjes gastvrij voorradig, en professioneel doorwerken. Heel bijzondere ervaring, en zeker een vervolg! Bedankt en Veel succes Saskia!

Ida, december 2018

Saskia creëert een fijne, ongedwongen sfeer waardoor poseren als vanzelf gaat. Alles heel spontaan, niets is te gek, geen routinewerk, het draait echt om jou en hoe jij het wil en natuurlijk doet ze ook suggesties. Heel creatief en als resultaat authentieke foto's waar je op staat zoals je echt bent. En dan ook nog eens op je leukst, op allerlei verschillende manieren in beeld gebracht. Helemaal top. En dat terwijl ik normaal echt "nooit' leuk op foto's sta en poseren vreselijk vind, wat dan vaak was terug te zien... Niet bij Saskia, ongelooflijk blij met het verrassend leuke resultaat van mijn shoot in haar studio!

Dorine, november 2018

Ieder jaar laat ik foto's maken van mijn zoons en dit jaar zag ik op facebook de mooie foto's van Saskia Koot voorkomen. Het viel me bij deze foto's op dat Saskia met haar camera haarfijn karakteristieke en kenmerkende details van de personen op de foto wist vast te leggen. Zodoende werd het dus dit jaar een fotoshoot door Saskia/ZassFotoos. De omstandigheden tijdens de shoot buiten waren zonnig en koud en dit bleken ideale omstandigheden voor mooie foto's. De ene zoon was al wakker en enthousiast, de andere zoon protesteerde nog even vanwege het vroege tijdstip en werd tijdens de shoot vanzelf enthousiast. De uitdagende en persoonlijke benadering van Saskia werkte aanstekelijk en heeft prachtige foto's opgeleverd. Dankjewel Sas!

Jolanda, oktober 2018

Een fotoshoot van mijn twee kleinkinderen geboekt bij mij thuis. Wat was dit leuk, ook de twee kleine dames (bijna 4 en 2 jaar jong) hebben ervan genoten! Wat fijn dat je echt de tijd genomen hebt om de dametjes te laten wennen aan je. Het resultaat was super!!! Dank je!!!

Anita, Oktober 2018

Een fotoshoot van mijn 2 mannen, 16 en 19! Ik had foto's gezien van Zassfotoos en zo wilde ik mijn jongens wel op papier. "Ja hoor mam, is goed." Ze kwamen enthousiast terug, écht hè, en Mick zei nog, "mam, veel leuker dan ik van tevoren dacht." Maar vooral het resultaat is super! Hele stoere en creatieve foto's van de mannen. Nogmaals dank Sas en heel veel succes!

Susan, september 2018

Narrige pubers komen los bij Saskia als zij met hen in gesprek gaat om daarna een fotoshoot te doen met geweldige resultaten. Ik ben erg blij dat ik haar heb uitgezocht en mijn zoon (alleen) op haar heb afgestuurd zodat ik (eindelijk) mooie foto's van hem heb. Zelf kwam hij er ook volkomen tevreden vandaan. Hij vond het erg leuk om te doen.


instagram facebook