ZassFotoos


Hans, april 2022

En zo kwam van het één het ander…
Voor een pagina Blik op Dorpsgenoten kwam ik in november 2020 in contact met Saskia. Het werd een leuk gesprek en een dito pagina. Tussen het pennen door bewonderde ik de foto's in de studio. Een prima geheugen kwam goed van pas toen ik onlangs aan het verzoek van mijn ouders wilde voldoen. Zij zagen graag een nieuwe foto geplaatst in huis. Ik dacht prompt aan Saskia en meldde dat ik een paar foto's wilde en een usb-stick zou meenemen om gelijk op te slaan.
Niet dus !
Saskia wilde er de tijd voor nemen. Ik moest maar wat ruimer tijd inplannen en pas na bewerking zou ik de foto's te zien krijgen.
Blij achteraf dat Saskia zo reageerde.
Zelden zo content geweest met het resultaat.
Wij maar lachen en Saskia maar klikken.
Top gedaan !

Fred, november 2021

Onlangs is Saskia bij ons thuis geweest voor een fotoshoot dat wij aan onze moeder, schoonmoeder en oma hadden gegeven. We hebben foto's gemaakt in de woonkamer en ook in de tuin. Van het hele gezin bij elkaar, broer / zus, kleinkinderen, alle bedenkbare combinaties. Het was een super gezellige middag, voor iedereen. Saskia weet iedereen goed te betrekken in de shoots, van jong tot oud. Ze heeft leuke ideeën, is enthousiast, luistert goed naar de wensen en ziet alle details. Kortom, een leuke gezellige dag en niet onbelangrijk, het resultaat was echt super. Hele mooie foto's; soms spontaan, soms neergezet, een leuke afwisseling van verschillende stijlen. Nog bedankt Saskia, we gaan je vast nog een keer vragen voor een shoot!

Lisa, februari 2022

Wat een feest! Want dat was het.
Voor mijn 50e verjaardag werd ik verrast door mijn vriendinnen. Thuis opgehaald en daarna door naar de high wine.
Alles werd vastgelegd door Saskia en haar camera. Op een natuurlijke manier bewoog zij zich tussen het feestgedruis en schoot geweldige foto's.
De foto's laten alle persoonlijkheden zien zoals ze zijn. Super knap vind ik dat en vooral omdat het ook nog eens hele stijlvolle foto's zijn. Het geheel levert mij een mooi foto-verhaal op met waardevolle momenten met mijn vriendinnen. En dat was nog niet alles.
Eenmaal weer thuis kreeg ik de resultaten van de fotoshoot die Saskia (ook als verrassing) van mijn twee zonen had gemaakt. Wat een stoere binken op die foto's! Ook hier was het haar gelukt om hun persoonlijkheid vast te leggen. En de jongens hadden ook nog een super leuke middag gehad.
Kortom ik raad Saskia zeker aan als je mooie momenten wilt laten vastleggen.

Hilge, februari & juli 2021

We hebben 2 heel verschillende fotoshoots met Saskia mogen doen. Een portretshoot van onze dochter in de studio en een familieshoot op het strand. Allebei met een fantastisch resultaat!
De foto's zijn stuk voor stuk een cadeautje. Niet de geijkte portretten en familieopstellingen. Die zal ze ongetwijfeld ook heel goed kunnen maken maar wij houden van 'net even anders'.
Saskia is een goede en creatieve fotograaf met oog voor (grappige) details. Niets is haar teveel. Ze is erg enthousiast, zit vol originele ideeën en weet iedereen (zelfs pubers) ontspannen en 'als zichzelf' op de foto te krijgen.
Absoluut een aanrader!

Chantal, augustus 2021

Onze dochter Floor wilde al langer een fotoshoot, samen met haar broer Ruben. Met een beetje tegenzin ging hij uiteindelijk mee naar de shoot bij Saskia.
Vanaf het begin wist Saskia een fijne sfeer neer te zetten en waren zowel Floor als Ruben heel enthousiast. Met zijn drieën hebben ze een leuke middag gehad in de studio, wat zeker ook te danken is aan het enthousiasme en de interesse in pubers dat Saskia heeft.
We zijn ontzettend blij met de stoere en mooie foto's. Nu nog kiezen welke we gaan uitvergroten.

Renate, augustus 2020

Op de 16e verjaardag van mijn dochter Esmée hadden we een afspraak bij Saskia Koot voor een fotoshoot.
Esmée had al eerder het voorrecht gehad om een mini fotoshoot te doen met Valentijnsdag, wat ook een enorm leuk initiatief was van Saskia.
Door het enthousiasme van mijn dochter, wilde mijn zoon (19) ook graag mee, hij had nog nooit zoiets meegemaakt.
Allereerst werden we heel hartelijk ontvangen en beide kids voelden zich direct op hun gemak.
Het resultaat was daadwerkelijk geweldig en enorm professioneel om te zien, de foto's zijn zo super mooi belicht, dat mensen om ons heen opmerken dat het lijkt alsof ze fotomodellen zijn.
Een hele bijzondere ervaring, nogmaals heel erg bedankt Saskia en beslist tot een volgende keer!

Nelleke, juni 2020

Deze maand werd m'n moeder 85 jaar. Het geplande feest kon natuurlijk niet doorgaan. In plaats daarvan kwamen familie en vriendinnen (op geplande tijden en met afstand van elkaar) langs. Natuurlijk is Saskia een fantastische fotograaf.
Wat haar uniek maakt is de manier waarop ze de dag vastlegt, het verhaal van de dag in foto's verteld. Door te luisteren, te regisseren waar nodig, en met gevoel voor details. Het is een prachtige, complete documentaire geworden van een bijzondere dag in een bijzondere tijd.

Berna, mei 2020

Voor onze dochter wilden wij voor haar eerste verjaardag een leuke fotoshoot. Zodoende kwamen we bij Saskia terecht. We hebben zo een fijne shoot gehad en we zijn ontzettend tevreden! Ze luistert naar je wensen, is professioneel en neemt alle tijd. Dit vonden wij heel belangrijk. Kortom, een echte aanrader!

Natalie, mei 2020

We hebben met het hele gezin een super gezellige fotoshoot met Saskia gehad. Saskia is professioneel en toegankelijk en het is haar gelukt om dat wat ons gezin ons gezin maakt vast te leggen in onze eigen vertrouwde omgeving.
Een waardevolle herinnering en met veel plezier gedaan!

Manuela, april 2020

Ineens zaten we thuis met zijn drieën, mijn zoons en ik. En de katten en de hond natuurlijk. Een bijzondere tijd waarvan je nu al weet dat je hier later nog veelvuldig op terug zult kijken. Maar hoe leg je nu vast hoe bizar het echt is als je nergens heen kunt? Gelukkig kwam Saskia Koot met een geweldig idee!
De coronashoot! Ze stapte met haar camera op de fiets en kwam binnen in de tuin. Ze had gelijk een klik met de jongens. En binnen een uur hadden we diverse foto's die uitstekend lieten zien hoe wij ons thuis vermaken. De bewerkte foto's waren fantastisch! Het werd ontzettend moeilijk kiezen welke bij oma aan de muur mocht prijken. Een zeer dierbare herinnering aan een interessante periode. Doen! Saskia verstaat haar vak en maakt mooie herinneringen!

Mariëtte, december 2019

We wilden mijn moeder voor haar 75e verjaardag jaar een speciaal kado geven. Een fotoshoot van haar 5 kleinkinderen bij Saskia bleek een schot in de roos.
5 pubers op de eerste dag van hun kerstvakantie gemotiveerd krijgen en houden gedurende de shoot ging Saskia heel gemakkelijk af.
Met als resultaat vele, vele mooie foto's waar mijn moeder stil van werd. Nu nog 1 mooie foto uitkiezen om uit te printen en in te lijsten, geen makkelijke klus, maar wel super leuk om te doen!
Dank voor je tijd en het hele mooie resultaat!

Marijke, juni 2019

Saskia weet als geen ander mensen op hun gemak te stellen zodat ze zich ontspannen laten fotograferen. Juist ook diegene die zegt ‘er nooit leuk op te staan' of onzeker is voor zo'n shoot. Onze 3 mannen vonden het een hele leuke ervaring en zijn zeer tevreden over het resultaat. Er was ook ruimte voor eigen inbreng en met Saskia's unieke kijk en manier van werken krijg je geen standaard ‘plaatjes’.
Dat bleek met name toen zij ook een fotoshoot bij mij op kantoor verzorgde. De zakelijke foto's waren precies zoals bedoeld, maar daarnaast nam ze ook de tijd voor wat persoonlijke foto's van al mijn medewerkers, met verrassende resultaten.
Mensen komen echt los bij Saskia en dat kenmerkt haar en haar foto's!

Marian, april 2019

Ik heb een fotoshoot gewonnen tijdens een bezoek aan een expositie van Saskia. Saskia stelde voor om het bij mij thuis te doen terwijl mijn kleindochtertjes er waren. Het zijn prachtige en ontspannen foto's geworden. Ben er superblij mee!

M., februari 2019

Ik (15) had voor mijn verjaardag een fotoshoot bij Saskia gekregen. Eerst vond ik het erg spannend, maar Saskia was zo enthousiast dat ik er al gelijk zin in had! Het was een hele leuke ervaring. We hebben super veel foto's gemaakt met heel veel lol. Ik ben super blij met het eindresultaat, Saskia is een top fotograaf! Heel erg bedankt Saskia

Barbara, februari 2019

Samen met mijn lieve vriendin en collega Monique, hadden we een super fotoshoot bij Saskia! Allereerst hartelijk ontvangen in haar gezellige studio. Onze wens was om een aantal zakelijke foto's te nemen in verschillende settings en daarna ook nog in de studio een aantal mooie portret foto's van onszelf en samen. Het was al met al een ontzettende leuke middag met een ongedwongen sfeer en uiteindelijk een fantastisch resultaat! Wat mij betreft een absolute aanrader.

Sandra, januari 2019

Wij hebben een hele gave fotoshoot gedaan / gehad! We waren met z'n vijven. Super veel lol gehad met elkaar en Saskia. Ze gaat professioneel te werk, ze zegt wat ze doet en staat open voor ideeën! Wij zouden het iedereen aanraden die geen statiefoto's wil en echt eens iets anders. Zelfs onze pubers vonden het geweldig. Het resultaat is zoals wij hoopten! Anders, Creatief, Bijzonder en Stoer. Nogmaals thnxxx Sas

Mario, januari 2019

Als bewonderaar en volger op Instagram, en met de wens eens echt goede portretfoto's voor mijn CV en Social Media te hebben vroeg ik Zassfotoos om een fotoshoot. Ik heb het geweten... de reacties zijn zo leuk! Dit kon ik met Selfies nooit voor elkaar krijgen. Het is ook heel bijzonder het te ondergaan, je staat zo in het middelpunt ineens, en gaandeweg de sessie kwam ik er steeds meer in, Saskia stelt je op gemak en houdt het relaxed. Zakelijk-en Artistieke foto's genomen, in haar Studio en daarbuiten, heel gezellig, hapjes en drankjes gastvrij voorradig, en professioneel doorwerken. Heel bijzondere ervaring, en zeker een vervolg! Bedankt en Veel succes Saskia!

Ida, december 2018

Saskia creëert een fijne, ongedwongen sfeer waardoor poseren als vanzelf gaat. Alles heel spontaan, niets is te gek, geen routinewerk, het draait echt om jou en hoe jij het wil en natuurlijk doet ze ook suggesties. Heel creatief en als resultaat authentieke foto's waar je op staat zoals je echt bent. En dan ook nog eens op je leukst, op allerlei verschillende manieren in beeld gebracht. Helemaal top. En dat terwijl ik normaal echt "nooit' leuk op foto's sta en poseren vreselijk vind, wat dan vaak was terug te zien... Niet bij Saskia, ongelooflijk blij met het verrassend leuke resultaat van mijn shoot in haar studio!

Dorine, november 2018

Ieder jaar laat ik foto's maken van mijn zoons en dit jaar zag ik op facebook de mooie foto's van Saskia Koot voorkomen. Het viel me bij deze foto's op dat Saskia met haar camera haarfijn karakteristieke en kenmerkende details van de personen op de foto wist vast te leggen. Zodoende werd het dus dit jaar een fotoshoot door Saskia/ZassFotoos. De omstandigheden tijdens de shoot buiten waren zonnig en koud en dit bleken ideale omstandigheden voor mooie foto's. De ene zoon was al wakker en enthousiast, de andere zoon protesteerde nog even vanwege het vroege tijdstip en werd tijdens de shoot vanzelf enthousiast. De uitdagende en persoonlijke benadering van Saskia werkte aanstekelijk en heeft prachtige foto's opgeleverd. Dankjewel Sas!

Jolanda, oktober 2018

Een fotoshoot van mijn twee kleinkinderen geboekt bij mij thuis. Wat was dit leuk, ook de twee kleine dames (bijna 4 en 2 jaar jong) hebben ervan genoten! Wat fijn dat je echt de tijd genomen hebt om de dametjes te laten wennen aan je. Het resultaat was super!!! Dank je!!!

Anita, Oktober 2018

Een fotoshoot van mijn 2 mannen, 16 en 19! Ik had foto's gezien van Zassfotoos en zo wilde ik mijn jongens wel op papier. "Ja hoor mam, is goed." Ze kwamen enthousiast terug, écht hè, en Mick zei nog, "mam, veel leuker dan ik van tevoren dacht." Maar vooral het resultaat is super! Hele stoere en creatieve foto's van de mannen. Nogmaals dank Sas en heel veel succes!

Susan, september 2018

Narrige pubers komen los bij Saskia als zij met hen in gesprek gaat om daarna een fotoshoot te doen met geweldige resultaten. Ik ben erg blij dat ik haar heb uitgezocht en mijn zoon (alleen) op haar heb afgestuurd zodat ik (eindelijk) mooie foto's van hem heb. Zelf kwam hij er ook volkomen tevreden vandaan. Hij vond het erg leuk om te doen.


instagram facebook