ZassFotoosQuarantaine fotoshootWat begonnen is als een simpele quarantaine shoot van 15 minuten, is in de loop van de tijd uitgegroeid naar een beeldend verhaal tijdens de quarantaine periode.
Hele verschillende ideeën en wensen van opdrachtgevers heb ik gekregen. Wat voorbeelden:
Een jarige moeder, een jarige schoonzus, een gezin die foto's wilde laten maken om aan hun schoonmoeder te geven, een gezin wat al weken met elkaar thuis zit, een moeder die herstellende is van Corona, een stel wat hun wereld reis moest afbreken, nog een jarige moeder die werd verrast met een 3 gangen diner.
Het zijn allemaal leuke aanleidingen die ik dan vast leg. Ter plekke improviseren we met zijn allen. Hoe verschillend alle shoots ook zijn geweest, wat alle fotoshoots gemeen hebben, is dat iedereen het als een hele ontspannen onderbreking zag in een vrij saaie periode. Waar je ook nog eens mooie herinneringen aan over houdt.
Maar het is ook een periode die de geschiedenis in zal gaan. Daarom zijn deze beelden ook zo bijzonder voor later.

Hoe gaan we te werk?
De 15 minuten zijn al lang geen 15 minuten meer. De fotoshoot varieert nu van 1 uur tot 1,5 uur. Ik maak in allerlei verschillende settings foto's. Bv in de tuin, balkon, door het raam, bij de voordeur etc.
Daarna ga ik de eerste selectie maken van de foto's. Jij ontvangt contactsheets, en je kunt dan zelf de 30 mooiste foto's uitzoeken. Die ga ik zorgvuldig nabewerken en stuur deze in 5 bewerkingen digitaal in hoge resolutie naar je toe.

Wat houdt het in:
De totale shoot, inclusief 30 verschillende foto's (in 5 bewerkingen) € 125,00
De totale shoot, inclusief 50 verschillende foto's (in 5 bewerkingen) € 150,00
Woon je verder dan 10 km van Nootdorp, dan komt er 10 euro bij. (met een max van 50 km)
We overleggen de dag en tijd.
Ik fotografeer 1 tot 1,5 uur.

Mail: info@zassfotoos.nl
Tel: 06-232 03 960


instagram facebook